Thursday, 10 January 2013

Frust tertungging

hello ..
hari ini aku nak istiharkan bahawa aku sudah pun makan...hehe..
ekceli aku sebenaqnya kecewa sangat bila aku tejumpa gambaq pakwe aku pegang-pegang orang lain...aku rasa aku dah tersalah pilih pakwe...nasib baik aku tersedaq...kalau tak aku terjun jamban teruih...ehek...

okey sila abaikan pasai pakwe-pakwe pabala semua tuh..aku tak dak pakwe pon..tapi aku rasa aku hanya bisa bertepuk dengan bantal sebab pakwe aku dah penah mempunyai gadis gadis di sekeliling dia tanpa kesedaran aku..sampai hati kau perlakukan ku sebegini..takpa-takpa hang aku panggil geng kokdiang serang aloq setaq baqu hang nak tau...hehe...(geges gila gua).

okey hampa tengok la gambaq-gambaq di bawah ni...aku malas nak kata apa melainkan kecewa dan jeles.

weh sori gambaq takleh boh(camharembetui)...hihi

1.sara ali

2.adira

3.sharifah amani

(wanita-wanita  diatas semuanya genit..comel-comel dan putih melepak belake)
pandai ye kau cari

hampa rasa siapa lelaki yang telah digosipkan dengan depa-depa semua ni?hampa rasa siapa?

tapi sejujurnya kawan-kawan aku tak berapa kisah sangat bila jumpa gambaq-gambaq dia yang agak mesra dengan gadis-gadis diatas sebab aku tahu yang dari dulu dia memang dikelilingi gadis comel-comel..

dan ini buktinya apabila aku menjumpai gambaq ni dah lama sebelum gosip-gosip diatas muncul.

gambaq dia dengan nuleya(gua tak kenal dia dan rasenye bukan retis) yang nampak agak rapat dan mesra
sori gambaq takde.kalu ada aku update.(bajetadaorangyangnakmaimelawat)

p/s:kawan-kawan jujur aku cakap aku mungkin kelihatan gedik bila sebut nama lelaki tu.tapi pada hakikatnya aku tidak melebih sampai tahap menggedik.terpulang orang nak cakap apa menggedik ka menggatai ka fanatik tahap teruk ka.sebab apa?sebab aku bukan 24 jam ingat kat dia.cuma aku rasa suka dengan karakter dia.aku tahu ramai kawan-kawan aku cakap dia tak hensem yang tu pon hang nak minat.tapi aku minat bukan sebab dia hensem tapi aku suka karakter yang ada pada dia yang memang takdak pada orang lain.dia agak kekampungan macam aku..aku suka yang tu..

terbaru tersebar gambaq dia pegang ngan shraifah amani.aku rasa itu benda biasa.dia memang sekolah agama dan itu dia kena pikiaq sendiqi.

aku tau orang banyak tahu tentang dosa dan pahala tapi depa tak penah rasa takut dengan balasan dosa..kalau la ganjaran pahala tu kita boleh nampak dah lama kita nak qebut-qebut nak buat benda baik ja..sebab tak nampak lah yang masih ramai lagi terawang-awang.Allah nak uji keiman kita...sejauh mana kita bertaqwa kepada Allah..

Remember...kawan-kawan sejauh mana pon kita suka kat seseorang jangan sampai kita lupa Allah(pesanan untuk diri terlebih dahulu)..No comments:

Post a Comment